Dobrodošli pri nas! Zamenjajte turistične bone za doživetje na naši turistični kmetiji.

Skrivne poti blizu kmetije

za aktivne 

Kadar se vam ne ljubi vsesti v avto in odpeljati daljšo razdaljo do začetka ene od gorskih poti, lahko pot začnete tudi izpred naše kmetije. Te poti vas vodijo po manj znanih lovskih poteh, dokler se te ne združijo z bolj uhojenimi uradnimi potmi.

skozi gozd do Dovžanove soteske

}

2 uri

lahka

Od kmetije se povzpnete na gozdno vlako, ki vas vodi po gozdnih poteh, uhojenih s strani domačinov. Ko dosežete najvišjo točko, se le še spustite do Dovžanove soteske. V sotesko vsopite takoj zraven v skalo vklesanega predora.

Za lažje sledenje poti priporočamo uporabo GPX navigacije.

po lovski poti na Kriško goro

}

2 uri

srednje

Od kmetije se povzpnete proti akumulacijskemu jezeru od koder pot nadaljujete skozi gozd po lovskih poteh. Ko dosežete greben se po njem sprehodite do koče na Kriški gori, kjer se lahko osvežite in okrepčate.

Za lažje sledenje priporočamo uporabo GPX navigacjie.

od kmetije Štorman do Kofc

}

5 ur

srednje

Pot začnete enako kot za pohod do Dovžanove soteske. Ko prispete do soteske, pot nadaljujete čez Jame do vasi Dolina, kjer zavijete levo na uradno in dobro označeno planinsko pot do planine Kofce.

Za lažje sledejne priporočamo uporabo GPX navigacije.

opazovalnica na Brčov rod

}

2 uri

lahka

Lorem ipsum et iposum.

razgledna točka na Kamneku

}

3 ure

srednje

Od kmetije se spustite v dolino in pot nadaljujete do zunanjega športnega igrišča pri Osnovni šoli Tržič. Tam se začnete vzpenjati proti razgledni točki na vrhu Kamneka.