Dobrodošli pri nas! Zamenjajte turistične bone za doživetje na naši turistični kmetiji.

Kolesarjenje

za aktivne 

Tržič je s svojimi hribi, gozdovi in dolinami raj za gorsko kolesarjenje. Veliko poti je označenih, še več pa skrivnih in pripravljenih za raziskovanje. Poti vas lahko vodijo po gozdnih cestah do planin, kjer se vam odprejo pogledi in kjer lahko preizkusite dobrote, ki jih nudijo. Na kmetiji vam nudimo tudi izposojo klasičnih gorskih koles. Od letos pa sta na voljo za izposojo tudi dve električni gorski kolesi. 

Izposoja koles

Na kmetiji vam nudimo na izposojo 5 klasičnih  gorskih koles in dva povsem nova električna gorska kolesa HIBIKE.  Klasična kolesa so vam na voljo brezplačno, medtem ko električna kolesa izposojamo proti plačilu.

Kolesarnica

Mislimo tudi na varnost vaših koles. Kolesa in nosilce koles lahko varno shranite v kolesarnici, kjer lahko tudi električna kolesa priključite za polnjenje. Če pa potrebujete kaj postoriti na kolesu, pa vam lahko priskrbimo tudi orodje. 

Poti

Kar nekaj poti je prikazanih v kolesarskem zemljevidu občine, ki ga dobite pri nas. Na voljo je tudi na spletu, kjer lahko prevzamete tudi GPX datoteke za navigiranje. Več na www.visit-trzic.com/poti/kolesarske-poti/

Počitek

Nič boljšega ni, kot so ležalniki po napornem kolesarjenju in seveda hladno pivo.

V jesensko/zimskem obdobju pa vam je na voljo tudi finska savna.